lördag 22 januari 2011

Wordlingo - bokstavsmoln

Har någon provat på att skapa bokstavsmoln? Wordle.net är en lite rolig tjänst för alla som är intresserade av att leka med ord, typografi och grafiska mönster. Prova med att ladda upp en text, gör ett klick och vips skapas ett snyggt bokstavsmoln som går att modifiera. Du kan få det helt slumpmässigt eller helt efter ditt eget önskemål. Bokstäverna kan placeras vertikalt, horisontellt eller som ett sammanflätat tetrismönster.














Har här lekt med inledningstexterna på BaskerBosse.se. Om någon annan vågar prova så kan vi fylla på med bra resultat i ett nytt blogginlägg. Prova gärna med ord som Basker, Keps, Gubbkeps, Six-pence, Ivy cap, Flat cap, Newsboy, Alpelue, Alpehue och BaskerBosse.


onsdag 12 januari 2011

Pia Rossini - nytt märke hos BaskerBosse.se

Pia Rossini är en av de ledande på accessoarmarknaden i Storbritannien och Irland. Varumärket etablerades 1999 och har expanderat genom ett målmedvetet arbete och har idag etablerat sig hos återförsäljare i hela Europa.
Pia Rossinis produkter produceras av företagets egna designers. Signumet för varumärket Pia Rossini är dess förmåga att hitta matchande accessoarer.
På BaskerBosse har vi valt ett sortiment av Pia Rossinis snygga baskrar med läckra matchande handskar:

Basker Bev i 100% ull, svart (finns även i rött, grått och marin)